SuperFIT borging

Nadat een locatie de implementatie heeft doorlopen, is het van belang dat de locatie de bereikte doelen blijft volhouden. Ook na de implementatie zal Team SuperFIT hierin blijven ondersteunen. 

Eerst zal de implementatie worden geëvalueerd: welke doelen zijn bereikt? Welke doelen nog niet en welke doelen verdienen nog wat meer aandacht? Deze evaluatie geeft informatie voor zowel de SuperFIT coach als de locatie waarmee ze aan de slag kunnen. Wat er precies in de borging gedaan wordt, verschilt dus per locatie. Een aantal voorbeelden van mogelijke borgingsactiviteiten zijn: extra coaching sessies op een specifiek thema, een activiteit om ouders te betrekken of een workshop voor nieuwe collega's. 

Naast de locatie specifieke onderdelen zijn er ook een aantal standaard borgingsactiviteiten voor iedere locatie. Team SuperFIT ondersteunt bij de twee landelijke initiatieven, de Peuter4daagse en het Nationaal Schoolontbijt. Ook zal er op iedere locatie een Smart&FIT week plaatsvinden. Deze week staat in het teken van een gezonde leefstijl. Een superFIT coach zal gedurende deze week twee keer een ochtend langskomen met verschillende activiteiten. 

Meer weten of meedoen?

SuperFIT is vanaf 22 oktober 2021 een erkende aanpak binnen het Loket gezond leven van het RIVM. SuperFIT | Loketgezondleven.nl

SuperFIT wordt al bij verschillende kinderopvangorganisaties aangeboden. Wilt u meer informatie over de methodiek of wilt u weten hoe deze aanpak ook bij uw kinderopvangorganisatie of in uw gemeente kan worden uitgevoerd? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van SuperFIT.

Daan Pluim
daan.pluim@ecsplore.nl
06 51863931

Graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent SuperFIT? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
Op deze pagina vindt u een overzicht van eerdere nieuwsbrieven. 

Disclaimer